Over Boris Franz Becker

Boris Becker is een voormalige world #1 tennisser volgens de ATP-ranglijst. Boris is een zes-time Grand Slam singles titel Winnaar. Boris won ook een gouden medaille op de Olympische Spelen in het dubbelspel, en een bronzen in het enkelspel.op 17-jarige leeftijd won Becker de titel in het enkelspel op Wimbledon en werd daarmee de jongste man die de titel won. Boris heeft verschillende andere kampioenschappen gewonnen, waaronder 3 ATP Masters World Tour Finals. Hij is tweede na Ivan Lendl die negen wedstrijden speelde. Hij won ook de WCT Finals en een Grand Slam Cup. Boris is ook de winnaar van vijf Masters 1000 series titels en heeft gewonnen acht kampioenschap series te. Boris gerangschikt # 18 in de lijst van 40 grootste tennissers ooit volgens het Tennis Magazine.Boris werd geboren op 22 November 1967 in Leimen, West-Duitsland. Hij is de enige zoon van Elvira en groeide op in het voormalige Tsjecho-Slowakije. Boris ‘ vader Karl-Heinz was architect en stichtte het tenniscentrum in Leimen. Boris zelf ging naar de club voor training.Boris stond in zijn speeltijd vaak bekend als “Boom Boom” vanwege zijn krachtige serve en power strokes. Maar hij was een fantastische netspeler ook, dat is waarom hij erin geslaagd om drie Wimbledon titels te winnen. Hij stond bekend om zijn atletiek en zijn handelsmerk van duiken volley.Boris is getrouwd met Barbara Feltus. Boris poseerde naakt met zijn vrouw voor het huwelijk voor een tijdschrift. De foto is genomen door zijn vader. Boris raakte later ook betrokken bij een seksschandaal, dat een geboorte veroorzaakte. Hij zegt dat zijn sperma gestolen is.