metselaar 500 resultaten

meer dan $100.000 in contanten en prijzen, en het prestige van de “beste metselaar ter wereld” waren op de lijn 2012 SPEC MIX metselaar 500 in World of Concrete in Las Vegas op Jan. 25. Toen het stof na een uur zwoegen en zweten neerkwam, nam Leif Reints de eer mee naar huis.

Reints, 31, A mason with Reints metselwerk in Neosho, Mo. de eerste plaats veroverd door 583 baksteen in 60 minuten te leggen.

De Spec MIX Bricklayer 500 is altijd een spannende gebeurtenis op WOC. Eenentwintig twee-man teams bestaande uit een mason en mason tender concurreren om de meest baksteen te leggen, terwijl het voldoen aan strikt gedefinieerde kwaliteitsnormen. De wedstrijd heeft de grootste winnaar portemonnee van elke metselwerk competitie.

het leggen van steen was niet het oorspronkelijke doel van Reints. Hij wilde eerst automonteur worden na zijn afstuderen aan de middelbare school. Maar die lessen op school waren al vol, dus nam hij in plaats daarvan vrijmetselarij lessen. Die schakelaar heeft veel opgeleverd. Voor het winnen van de competitie, hij won een nieuwe 2012 Ford F-250, XLT, V8, SuperDuty, CrewCab, 4×4 truck. Hij liep ook weg met $ 5000 contant geld, een Stihl TS 420 A-EWC Cutquik cut-off machine, en andere sponsor prijzen. Dit was de tweede keer dat Reints deelnam aan het nationale evenement. Zijn teder, Gustavo Soriano, is ook van Reints metselwerk.de Top Craftsman Award ging naar Scott Tuttle, 36, Uit Quik Trowell Masonry, Clearfield, Utah. Tuttle legde 474 baksteen. De combinatie van het aantal stenen en de kwaliteit van zijn muur werd beoordeeld als de “meest verkoopbare.”Als Top vakman, hij won $ 5000 contant geld, een Multiquip EM120S mixer, een Stihl cut-off machine, en andere sponsor prijzen. Zijn tender was Brian Tuttle uit Clearfield, Utah.

voor veel deelnemers is de beste vakman de meest begeerde prijs van het evenement. Zevenentwintig zorgvuldig geselecteerde metselwerk ambtenaren gemiddeld 20 jaar metselwerk ervaring evalueren elke muur en selecteer de top vakman winnaar.

Filipe Orfao, 42, van Squire Masonry, Cookstown, Ontario, Canada, won de tweede plaats voor het leggen van 547 baksteen. Hij won $ 4000 cash en sponsor prijzen. Zijn tender was Manuel Oliveira.de derde plaats ging naar Justin Jakubisin, 31, van Giambrone Masonry, Hudson, Ohio. Hij legde 544 baksteen, en zijn tender was Aaron Cooke, Uit Brunswick Hills, Ohio. Jakubisin won $ 3000 cash-en sponsorprijzen.

Nick Miller, 26, van Exteriors Plus, Jefferson, Wis., won $ 2500 cash en sponsor prijzen voor het zijn van de zwaarste inschrijving winnaar. In deze voorbereidende gebeurtenis gehouden net voor de Metselaar 500, tenders race de klok om het opzetten van een vooraf gedefinieerde werkruimte voor de metselaars. Miller ‘ s winnende tijd was 17 minuten, 52 seconden.de wedstrijd bestond uit winnende metselaars Van 16 regionale kwalificatiewedstrijden die in de Verenigde Staten en Canada werden gehouden. De 2011 kampioen, Ray Robinson, en de 2011 Top Craftsman winnaar, Dave Moyle, beide terug naar hun titels te verdedigen.