Murer 500 Resultater

Mer enn $100.000 i kontanter og premier, og prestisjen av å være «verdens beste murer» var på linjen på 2012 SPEC MIX Murer 500 På World Of Concrete I Las Vegas På Jan. 25. Da støvet slo seg ned etter en time med slit og svette, Tok Leif Reints hjem æren.

Reints, 31, en mason med Reints Mur I Neosho, Mo., fanget første plass ved å legge 583 murstein på 60 minutter. SPEC MIX Murer 500 er alltid et spennende arrangement på WOC. Tjueen to-manns lag består av en mason og mason anbud konkurrere om å legge mest murstein samtidig møte strengt definerte kvalitetsstandarder. Konkurransen har den største vinnerens veske av enhver murkonkurranse.

Legging brick var ikke Reints ‘ første karriere mål. Han ønsket først å være en bilmekaniker etter eksamen fra videregående skole. Men disse klassene på skolen var allerede fulle, så han tok murverksklasser i stedet. Den bryteren har betalt seg godt. For å vinne konkurransen vant han en ny 2012 Ford F-250, XLT, V8, SuperDuty, CrewCab, 4×4 lastebil. Han gikk også bort med $5000 kontanter, En Stihl TS 420 A-EWC Cutquik cut-off maskin, og andre sponsor premier. Dette var Reints’ andre gang konkurrerer i den nasjonale hendelsen. Hans anbud, Gustavo Soriano, er også Av Tøyler Murverk.Den Beste Håndverkerprisen gikk Til Scott Tuttle, 36, Fra Quik Trowell Masonry, Clearfield, Utah. Tuttle la 474 murstein. Den kombinerte murstein teller og kvaliteten på veggen hans ble dømt den » mest sellable.»Som Topphåndverker vant han $ 5000 cash, En Multiquip EM120S mikser, En Stihl cut-off maskin og andre sponsorpriser. Hans anbud Var Brian Tuttle Fra Clearfield, Utah.

For mange deltakere er Den Beste Håndverkeren den mest ettertraktede prisen på arrangementet. Tjuesyv nøye utvalgte mur tjenestemenn gjennomsnitt 20 års murverk erfaring vurdere hver vegg og velge Den Beste Håndverker vinneren. Filipe Orfao, 42, Fra Squire Masonry, Cookstown, Ontario, Canada, vant andreplass for legging av 547 murstein. Han vant $4000 kontanter og sponsor premier. Hans anbud Var Manuel Oliveira.Tredje plass gikk Til Justin Jakubisin, 31, Av Giambrone Masonry, Hudson, Ohio. Han la 544 murstein, Og hans anbud Var Aaron Cooke, Av Brunswick Hills, Ohio. Jakubisin vant $ 3000 kontanter og sponsor premier.

Nick Miller, 26, Av Eksteriør Pluss, Jefferson, Wis., vant $ 2500 kontanter og sponsor premier for å være Den Tøffeste Anbudet vinner. I denne foreløpige hendelsen holdt like før Murer 500, anbud rase klokken for å sette opp et forhåndsdefinert arbeidsområde for murere. Millers vinnertid var 17 minutter, 52 sekunder.konkurransen besto av å vinne murere fra 16 regionale kvalifiseringskonkurranser som ble holdt over HELE USA og Canada. Vinneren I 2011, Ray Robinson, Og Vinneren I 2011, Dave Moyle, returnerte begge for å forsvare sine titler.