Boris Franz Beckeristä

Boris Becker on ATP-rankingin mukaan entinen maailmanlistan sijalla 1 oleva tennispelaaja. Boris on kuusinkertainen Grand Slam-kaksinpelin voittaja. Boris on voittanut olympialaisissa myös kultamitalin nelinpelissä ja pronssin kaksinpelissä.

Becker teki jäljen itseensä 17-vuotiaana, kun hän voitti miesten kaksinpelin mestaruuden Wimbledonissa, ja näin hänestä tuli nuorin mestaruuden voittanut mies. Boris on voittanut useita muitakin mestaruuksia, muun muassa 3 ATP Masters World Tourin finaalia. Hän on toisena Ivan Lendlin jälkeen, joka pelasi yhdeksän ottelua. Hän on voittanut urallaan myös WCT-finaalin ja yhden Grand Slam-Cupin. Boris on myös voittanut viisi Masters 1000-sarjan mestaruutta ja on voittanut myös kahdeksan mestaruussarjaa. Boris sijoittui sijalle #18 kaikkien aikojen 40 parhaan tennispelaajan listalla Tennislehden mukaan.

Boris syntyi 22. marraskuuta 1967 Leimenissä, Länsi-Saksassa. Hän on Elviran ainoa poika ja varttui entisessä Tšekkoslovakiassa. Boriksen isä Karl-Heinz oli arkkitehti ja perusti tenniskeskuksen Leimeniin. Boris itse lähti seuraan harjoittelemaan.

Boris tunnettiin soittoaikoinaan usein lempinimellä ”Boom Boom” voimakkaiden syöttöjensä ja voimanlyöntiensä vuoksi. Mutta hän oli myös fantastinen nettipelaaja, minkä vuoksi hän onnistui voittamaan kolme Wimbledonin mestaruutta. Hänet tunnettiin urheilullisuudestaan ja tavaramerkikseen muodostuneesta diving volleysta.

Boris on naimisissa Barbara Feltuksen kanssa. Boris poseerasi alasti vaimonsa kanssa ennen häitä lehdelle. Kuvan on ottanut hänen isänsä. Boris sekaantui myöhemmin myös seksiskandaaliin, joka aiheutti synnytyksen. Hänen spermansa varastettiin.