Uusinnan jälkeinen aamu: Boston Celtics voitti trillerin avausiltana

Boston Celtics voitti avausiltana klassikkopelin Milwaukee Bucksia vastaan. Katsotaan, miten he tulivat voiton kanssa.

Boston Celtics jäi yhden pisteen päähän Milwaukee Bucksista, kun ottelua oli jäljellä kahdeksan sekuntia. Anna tähti Jayson Tatum, joka ei soittanut Bankille, vaan pelille.

Tähdistökentälliset iskivät kolmosen ohi Giannis Antetokounmpon, kun ottelua oli jäljellä 0,4 sekuntia, joten Milwaukeen valmentaja Mike Budenholzer joutui laatimaan peliesityksen.

tulokaspelaaja Jrue Holiday lobbasi antetokounmpolle syötön kärkeen, ja Tristan Thompsonille vaadittiin virhe, vaikka hän ei saanut merkittävää kontaktia hallitsevaan MVP: hen.

Tämä passitti Giannisin viivalle kahdella vapaaheitolla tasoittamaan pelin.

72-prosenttinen laukoja hyväntekeväisyystempauksesta päätyi tekemään ensimmäisen ja jättämään toisen vajaaksi, jolloin Boston Celtics otti avausiltana 122-121-voiton.

Tatum viimeisteli illan 30 pisteellä 12-28 laukauksen ja seitsemän levypallon.

maalinteossa pidempien Bucks-puolustajien yli tuskaillut hyökkääjä laukoi keskikentältä 6-13, jonka 13 yritystä olivat uran huippuhetket.

ilman Kemba Walkeria ja Gordon Haywardia nyt Charlottessa sekä Tatum että Jaylen Brown joutuvat kantamaan hyökkäyskuormaa valmentaja Stevensille.

Cs juoksi useampia sarjoja Tatumin kanssa pick-and-rollissa, joko pallon käsittelijänä tai screenaajana. Sekä Hän että Brown olivat toistuvasti auki pick-and-pop, parantaen laukausvalintaansa verrattuna eristysyrityksiin.

vähemmän hohdokkaalla laidalla JT jatkoi näyttävää apupuolustustaan, joka torjui tehokkaasti Milwaukeen ajo-ja potkuhyökkäyksen.

Brown oli illan kentän paras pelaaja ja piti Boston Celticsin pelissä mukana.

24-vuotias nakutti 38 minuutissa 33 pistettä 13-24-laukauksella, kahmi viisi levypalloa ja keräsi neljä syöttöä. Hän pääsi toistuvasti kyynärpäällä pois näytöistä ja tyhjensi ne helposti, menee 10-16 kaaren sisältä.

useampien toistojen ansiosta Brown on parantanut oveluuttaan, syöttökykyään ja viimeistelyään.

viidennen vuoden mies ei pystynyt vastaaviin suorituksiin edes viime vuonna, ja on parantanut valtavasti tullakseen tehokkaaksi kakkostähdeksi mestaruuskamppailussa. Ensimmäisen puoliajan viimeisessä ajassa 2.32 hän teki 10 pistettä, mikä antoi Celticsille viiden pisteen johdon puoliajalla.

puolustuksessa hän kesti vaihteet Giannisia ja Khris Middletonia vastaan ja vaikutti sitoutuneemmalta kuin koskaan.

hän oli välillä liian innokas puolustuspäässä jatkaen hyppäämistä pumppuhaukkuihin, jotka voivat johtaa helppoihin pisteisiin vastustajalta. Yhdessä tämän, hän sai beat siirtymävaiheen puolustus jälkeen puuttuu laukaus ensimmäisellä puoliajalla, jotain, joka todennäköisesti ei tapahdu uudelleen.

Bucksilla oli pelkästään ensimmäisellä puoliajalla 16 fastbreak-pistettä.

Jeff Teague johti toista yksikköä jatkaen preseason-menestystään. Hän teki lopulta 19 pistettä ja neljä syöttöä laukoessaan kentältä 7-15 ja syvältä täydet 4-4. Toistaiseksi Celticsin peliasussa hän on iskenyt kaikki yhdeksän kolmen pisteen yritystään.

Teague on kokonsa vuoksi aina puolustuspäässä rasite, mutta hän sopii pelaavan varapistemaalivahdin muottiin, joka pystyy luomaan oman laukauksensa. Hän pystyi ajamaan reunalle sekä p&r että eristyksissä, hakkaten köyhiä Bucksin puolustajia kuten Donte Divincenzoa ja Pat Connaughtonia.

hänen ja Tristan Thompsonin yhdistelmä antaa veteraanijohtoa Kakkosessa, mitä tältä nuorelta Boston Celtics-joukkueelta on vuosien varrella puuttunut pudotuspeleihin meneminen.

edellä mainittu Thompson ei ollut käytettävissä vain nähtyään mitään ennakkomaistelua, vaan aloitti Daniel Theisin rinnalla.

TT viimeisteli 12 pistettä ja kahdeksan levypalloa (neljä hyökkäyspeliä), ja sai vaikean tehtävän vartioida Giannis Antetokounmpoa.

hän pystyi liikuttamaan jalkojaan sen verran hyvin, että pysyi giannisin edessä useimmissa tilanteissa. Asti neljäs, hallitseva MVP pidettiin kurissa suurimmaksi osaksi, vedoten muiden taalaa luoda pisteitä kuin kaaren — in sanomalla tämän, hän vielä päättynyt 35 ja 13 levypalloa jälkeen räjähtänyt viimeisellä neljänneksellä.

Thompson tarjoaa enemmän kokoa sisällä, mikä johtaa useampiin toisen mahdollisuuden pisteisiin. Bostonilla ei ole ollut Thompsonin kaltaista hyökkäyspelaajaa vähään aikaan.

Daniel Theis pelasi hyvin venyttäen lattiaa iskemällä kaksi kolmosta ja löytämällä avoimet ampujat kolmella syötöllä. Hän on aina ollut aliarvostettu passari avainpaikalta ja hakee Celticsiltä palloa enemmän käsiinsä ilman Kembaa.

valmentaja Stevensin valinta sekä Thompsonin että Theisin aloittajaksi mahdollisti Robert Williamsille myös varakeskusminuuttien saannin, jolloin peliaikaa annettiin kaikille kolmelle C: n isolle.

Williams ja Grant Williams tekivät yhdessä seitsemän pistettä 27 minuutissa pelaten hyväksyttävää puolustuspeliä tekemättä liikaa virheitä.

Semi Ojeleye sai suurimmat minuuttinsa kunnollisessa ajassa, kun hän teki 19 minuutissa viisi pistettä joukkueensa ylivoimalla + / – + 20.

Ojeleye pelaa tulokaskaudellaan aina hyvin Bucksia vastaan, sillä hän pärjää kokonsa ja vahvuutensa ansiosta hyvin Giannisia vastaan. Hyökkäyspuolella hän iski kuitenkin kolmosen, johti fastbreakia eurostepillä ja-yhdellä ja heitti jopa no-look-syötön.

verrattuna Boston Celtics-fanien Semille asettamiin alhaisiin odotuksiin tämä oli miellyttävä yllätys vuoden ensimmäisessä ottelussa.

Marcus Smart sanoi keskittyvänsä uuteen vuoteen johtavaan laukausvalintaansa, mikä johti siihen, että puolustusspesialistilta tuli paljon vähemmän laukauksia.

viimeisteli vain kolme pistettä kolmesta laukauksesta ja keskittyi etsimään avoimia ampujia kehältä, mikä johti joukkueen korkeisiin seitsemään syöttöön. Puolustuspäässä hän veti kolme latausta giannisia vastaan ja sai supertähden pahaan pulaan aiemmin kuin oli toivonut.

joukkueena Boston ampui keskustasta 18-40 (45 prosenttia) ja kentältä 48-101 (47,5 prosenttia). Lisäksi heillä oli vain kuusi torjuntaa verrattuna Milwaukeen 16: een, mikä antaa joukkueelle aina loistavan mahdollisuuden voittaa ottelu.

Boston Celtics meni neljännelle neljännekselle 17 pisteen johdossa ja näki, että etu lipsahti pois vain puolessa neljänneksessä, kun heidän oli lopulta taisteltava tiensä voittoon.

Tämä on huolestuttava trendi, joka on näyttänyt kantavan yli kuplasta, mutta niin kauan kuin he saavat voiton, sillä ei ole väliä… eikö niin?

Bucksille Middletonin tilastorivi oli vakuuttava: 27 pistettä, 14 levypalloa ja kahdeksan syöttöä hyvällä tehokkuudella, mutta hänen, Giannisin ja Jrue Holidayn 25 pistettä eivät riittäneet shamrocksin kukistamiseen.

Boston Celtics voitti sähköisen avauspelin, jonka toivotaan olevan merkki tulevasta tällä uudella NBA-kaudella.