Bricklayer 500-tuloksia

yli 100 000 dollaria käteisenä ja palkintoina, ja arvostus ”maailman parhaana muurarina” oli vaakalaudalla vuoden 2012 SPEC MIX Bricklayer 500-tapahtumassa World of Concretessa Las Vegasissa tammikuussa. 25. Kun pöly laskeutui tunnin uurastuksen ja hien jälkeen, Leif Reints vei kunnian kotiin.

Reints, 31, muurari Reintsin kanssa muurari Neoshossa, Mo., valloitti ensimmäisen sijan munimalla 583 tiiltä 60 minuutissa.

SPEC MIX Bricklayer 500 on aina jännittävä tapahtuma WOC: ssa. Kaksikymmentäyksi kahden miehen joukkueet koostuvat muurari ja muurari tarjous kilpailla antaa eniten tiili samalla tiukasti määriteltyjä laatuvaatimuksia. Kilpailussa on kaikkien muurarikisojen suurin voittajapussi.

Muurinen ei ollut Reintsin uran avausmaali. Hän halusi ensin automekaanikoksi valmistuttuaan lukiosta. Mutta nuo tunnit koulussa olivat jo täynnä, joten hän otti muuraritunteja sen sijaan. Vaihto tuotti tulosta. Kilpailun voitosta hän voitti uudella vuoden 2012 Ford F-250, XLT, V8, SuperDuty, CrewCab, 4×4-kuorma-autolla. Hän myös käveli pois $5000 käteistä, Stihl TS 420 a-EWC cutquik katkaisukone, ja muita sponsoripalkintoja. Tämä oli Reintsin toinen kerta, kun hän kilpaili kansallisessa tapahtumassa. Hänen hellä, Gustavo Soriano, on myös Uusintamuurari.

parhaan käsityöläisen palkinto meni Scott Tuttlelle, 36, Quik Trowell Masonicista Clearfieldistä Utahista. Tuttle muurasi 474 tiiltä. Yhdistetty tiilien määrä ja hänen muurinsa laatu arvioitiin ” myydyimmäksi.”Koska Top käsityöläinen, hän voitti $5000 käteistä, Multiquip EM120S mikseri, STIHL cut-off kone, ja muita sponsoripalkintoja. Hänen kilpailijansa oli Brian Tuttle Clearfieldistä, Utahista.

monelle kilpailijalle Huipputaituri on tapahtuman himoituin palkinto. Kaksikymmentäseitsemän huolella valittuja muuraus virkamiehiä keskimäärin 20 vuoden muuraus kokemus arvioida jokainen seinä ja valitse alkuun käsityöläinen voittaja.

Filipe Orfao, 42, Squire Maserationista, Cookstownista, Kanadan Ontariosta, voitti toisen sijan 547 tiilen muurauksesta. Hän voitti 4 000 dollaria rahaa ja sponsoripalkintoja. Hänen kilpailijansa oli Manuel Oliveira.

kolmas sija meni Justin Jakubisinille, 31, Giambrone Masonicista, Hudsonista, Ohiosta. Hän muurasi 544 tiiltä, ja hänen välittäjänsä oli Aaron Cooke Ohion Brunswick Hillsistä. Jakubisin voitti 3 000 dollaria rahaa ja sponsoripalkintoja.

Nick Miller, 26, Exteriors Plus, Jefferson, Wis., voitti 2500 dollaria käteistä ja sponsoripalkintoja siitä, että oli kovin tarjouskilpailun voittaja. Juuri ennen muurari 500-tapahtumaa järjestetyssä alustavassa tilaisuudessa kilpaillaan kellon kanssa muurarien ennalta määritellyn työalueen perustamisesta. Millerin voittoaika oli 17 minuuttia ja 52 sekuntia.

kilpailuun osallistui voittavia muurareita 16 alueellisesta karsintakilpailusta, jotka järjestettiin eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Vuoden 2011 mestari Ray Robinson ja vuoden 2011 Huipputaituri-voittaja Dave Moyle palasivat molemmat puolustamaan titteleitään.